Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила показати фанатам хороший приклад – зберігати спокій і залишатися вдома. Власне, вона й сама це зробила. У своєму новому пості співачка ще раз нагадала, що сидить вдома з дітьми, та згадала, яким яскравим був для неї 2019 рік.

Світлана виклала два милих теплих фото з відпочинку в теплій країні. На знімках вона зображена на вулиці з маленькою Тільдою на руках. На прогулянку співачка вийшла в легкому довгій сукні, донька теж у білому платтячку, але її обличчя дівчинки вона все ще не показує. У підписі до знімків Лобода написала: "Вчора перед сном згадували поїздки 2019, вони були такими насиченими, такими барвистими. І адже це було зовсім недавно. Пальми, океан, сонце і свобода. Сидимо вдома з дівчатками, обідаємо, і віримо, що все ще буде". Шанувальники зірки підтримали її в такій соціальній відповідальності і почали засипати її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.