Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала миле фото, на якому виглядає дуже молодо і свіжо, а в підписі до нього поділилася своїми роздумами.

Як видно, перед камерою Альбіна позує, лежачи на ліжку. На ній світла шовкова комбінація з мереживною оборкою, поверх якої накинула теплу сіру кофту. цей наряд красиво підкреслив декольте і оголив тендітні плечі. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий вечірній макіяж. У підписі до фото Собчак написала: "Instagram в рівній мірі і прочиняє завісу, і вводить в оману. І ось тобі вже здається, що ти знаєш людину, дивлячись на його фотографії і читаючи його вивірені умовиводи, але… тільки в особистому спілкуванні можливо відчути, що являє собою людина… реакцію, енергію, емоції – ніщо не замінить. Тому все це, звичайно ж, – Ілюзія".". Шанувальники в захваті від нового образу красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.