Зіркова пара Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої все частіше з'являється на спільних фото, відкрито демонструючи свої стосунки, що до недавнього часу намагались не робити.

Довгий час Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе приховували від усіх свої стосунки. І хоча зараз також не поспішають заявляти, що вони разом, та все ж демонструють це час від часу.

Тому не дивно, що спільні фотографії, якими закохані, хоч і не часто, але все ж діляться в соцмережах, відразу ж збирають безліч коментарів.
Наприклад, днями у своєму блозі 39-річна екс-учасниця гурту ВІА Гра Альбіна Джанабаєва поділилася загальним фото з 53-річним Валерієм Меладзе, зробленим в машині.

На новому селфі Аліна щасливо посміхається, позуючи разом з Валерієм. А судячи з того, що на задньому фоні видно пальми, скоріше за все, закохані зараз відпочивають в теплих краях.


"Гарячий всім привіт від нас з @ meladze.ru", - написала Альбіна.

Нагадаємо, недавно Альбіна Джанабаєва вирішила викласти в мережу кілька затишних домашніх фото з спільного відпочинку з Валерієм на яхті під Москвою.

Спільне фото розкритикували користувачі мережі, які в коментарях засудили співачку за стосунки з Меладзе:

"Забрала з родини, у дітей забрала і радіє", "Колишній дружині Валерія пошліть гарячий", "Як вам вдалося його розвести? Поділіться секретом", - пишуть в коментарях до фото.

Крім того, користувачі звинуватили Джанабаєву у тому, що вона видаляє негативні коментарі до знімка:

"Всі погані коментарі видаляє", "Видаляй, видаляй, тільки совість свою не забудь видалити", - пишуть в мережі.



Нагадаємо, що Меладзе і Джанабаєва разом виховують двох синів. Бурхливий роман артистів почався, коли Валерій ще був одружений на своїй колишній дружині. Так що про свої почуття закохана пара стала говорити тільки нещодавно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Мережі з'явилося перше фото молодшого сина Меладзе і Джанабаєвої.

Також "Знай.ua" розповідав про зірок-розлучниць, які забрали чоловіків з родини.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще