Коронавірус втрутився в плани мільйонів людей. Не обійшов стороною карантин і знаменитостей. Концерти доводиться скасовувати через заборони масових заходів, а записи – відкладати, оскільки не працюють студії. Однак скасування планів є і позитивний момент. Вперше за багато років зірки можуть провести з рідними не кілька днів, а кілька тижнів. Одна з таких знаменитостей – Оля Полякова, чий концертний графік не давав затримуватися будинку надовго.

Полякова дала інтерв'ю каналу 1+1, в якому розповідає про те, як проводить час на карантині. Зірка розповіла, що у неї нарешті з'явився час для тих справ, які раніше доводилося відкладати. Вона щаслива, що з'явилася можливість провести більше часу з чоловіком і доньками, яких вона, часом, не бачить місяцями.

Оля Полякова з донькою, скрін з відео
Оля Полякова з донькою, скрін з відео

Також Полякова закликала людей дотримуватися рекомендацій медиків. Вона порадила провести цей час вдома, з близькими людьми. Карантин – це відмінна можливість відкласти всі невідкладні справи, і просто відпочити, порадувати сім'ю, дітей, вихованців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякова показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.