Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома. А щоб фанатам не було так нудно, артистка виставила забавний ролик, показавши, як прибирає в квартирі. Так, спочатку зіркова красуня помила підлогу і дзеркала, а потім взялася за песика Рафіка, якого фанати просто обожнюють. В кінці відео Леся і зовсім з'явилася оголеною, позуючи у ванній.

"А як ви прибираєте??? 😆 прямий ефір о 20.30 чекаю!"

, - нагадала шанувальникам про щоденну рубрику у прямому ефірі "Карантинні Вечорниці". Фолловери залишилися в захваті, взявшись жартувати: "Що робить covid-19 з людьми. Леся ти тримайся там,головне не втрачати контроль над собою інакше буде складно повернути форму😏😉", "Крутяк!!!❤️", "🔥Молодець!", "Молодець,ти наш оптиміст роботящий!!!Коняка!👏🔥👏", "Ну Леся талант є талант😉", "😂 гарненько мийтеся ❤️", "Красуня 👏😂👏👏👏", "Бідний Рафік🤣", "Леся сонечко ти наше 🤗🤗🤗🤗💋", "Йшов н-день карантину, розважалися як могли😂".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше