Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Скандал почався після дивного "прямого ефіру" в Instagram Джигана, де він вів себе неадекватно, перебуваючи в стані сп'яніння. А нещодавно дружина артиста, блогер Оксана Самойлова, яка намагалася всіляко замовчувати про те, що трапилося, виставила зворушливе фото зблызька з їх новонародженим сином Давидом, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року. Варто зазначити, що пара виховує ще трьох дітей - 9-річну Аріеллу, 6-річну Лею і 2-річну Майю.

Коли я була вагітна мені жодного разу не вдалося представити як буде виглядати мій син)))починала представляти,а фантазія малювала Аріелу,Лею або Майю)) а потім народився цей мілаш)))такий до неможливості солодкий і при цьому хлопчик))😄досі не можу повірити )))навіть не хочу що б він виростав ))) на кого схожий по вашому?
, - поділилася радістю Самойлова. Фолловери не пройшли повз, відзначаючи, на кого більше схожий малюк: "Ось що значить зроблено з любов'ю 😍 здоров'я вам міцного 🙏", "На тата", "На вас дуже схожий😍", "На тата схожий , в точності , якщо уявити невелику бороду! 🥰❤️❤️❤️", "Матусин син! Сладулька❤️❤️❤️", "Сам на себе схожий)", "Здоров'я вам і вашим діткам".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джиган прийняв рішення покинути Росію разом зі своєю сім'єю.

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Оксана Самойлова - одна з найяскравіших російських знаменитостей

Також Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" Івлеева прийшла в себе після 8 березня "синя"