Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка ще й зняла кліп на придуману пісню про карантин, позуючи в піжамках, спортивних вбраннях, ночнушках, майках з глибоким декольте і грайливо рухаючись на камеру. Таким чином Настя вирішила підтримати всіх шанувальників, адже з настанням перших теплих днів так важко змусити себе сидіти вдома.

NK - LA CUARENTENA | КАРАНТИН ¡ Buenos días! Включаємо класний репчик і піднімаємо собі настрій! 😎 ⠀ Я розумію, що з кожним днем дотримуватися домашнього режиму все складніше, але це зараз дуже важливо! Бережіть себе і своїх близьких. І зберігайте позитивний настрій 🙂 Цим відео я хочу підтримати вас і підбадьорити! І показати, що зараз теж можна проводити час цікаво і корисно! Розвивайтеся 📚, спілкуйтеся 👨‍👩‍👧, і sport sport sport 💪 ⠀ Налаштовуємося на good vibes only 〰️ Stay home & cuídense 🙏
, - поділилася емоціями Каменських. Фолловери ж не пройшли повз, взявшись дякувати зірковій красуні в коментарях за те, що вона так відповідально ставиться до карантину і подає хороший приклад іншим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.