Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. Знаменитість поділилася серією коротеньких роликів, показавши, як вигулює одну зі своїх собачок породи чихухуа. Так, артистка зізналася, що незважаючи на карантин через небезпечний коронавірус COVID-19 виходить на невеликі прогулянки з пробіжками, правда, з захисними рукавичками, дезінфектором і маскою в кишені. Ольга зазначила, що відповідально дотримується всіх правил, однак не хоче розслаблятися і обмежити заняття спортом. Варто зазначити, що у зіркової красуні дві собачки - Жасмин і Джессі.

Вранішнє карантинне..Маска,дезінфектор,рукавички в кишені☝🏻‼️!Одягаю у ліфті і магазині!А як у вас?
", - поділилася емоціями Сумська. Фолловери не пройшли повз: "Ви така молодець. Це чудово коли відомі люди на власному прикладі показують, як треба робити🙌🙂", "Розумниця і красуня", "Моя Пташечка 😍 Гарна, розумна і дбайлива ....", "Оля-ви така красуня ,і в масці теж🔥🔥", "Ви молодець❤️❤️❤️", "Гламурненько", "Захоплююсь Вами!!! Справжня жінка!!! Красуня!!! Приклад для всіх!!!😇".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.