Євген Петросян став прадідом, але не може відзначити радісну подію разом з донькою, оскільки вона стала на сторону його колишньої дружини Олени Степаненко. На даний момент 51-річна Вікторина Петросян не підтримує спілкування із зірковим батьком.

Євген Петросян з дочкою Вікториною, фото: starhit.ru
Євген Петросян з дочкою Вікториною, фото: starhit.ru

Довгий час Вікторина Петросян проживає в США разом з синами Андрієм і Марком. До закриття кордонів через коронавірус вона перебувала в Росії і не встигла виїхати до дітей. На батьківщину вона приїжджала, щоб поговорити з батьком, але через конфлікти в родині розмова не відбулася. Справа в тому, що після розриву відносин з Оленою Степаненко донька Євгенія Петросяна прийняла сторону мачухи. Через це гуморист не може в сімейному колі відсвяткувати народження дитини у одного зі своїх онуків. Подруга Вікторини Петросян підтвердила, що вона стала бабусею.

Євген Петросян, Олена Степаненко, фото: starhit.ru
Євген Петросян, Олена Степаненко, фото: starhit.ru

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що у 74-річного Євгена Петросяна і Тетяни Брухуновой народився син. Спадкоємця парі виносила сурогатна мати, а поповнення в родині очікувалося в суворій таємниці, і відомості про це артист досі не коментує.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: starhit.ru
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: starhit.ru

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у 74-річного Петросяна та його 31-річної дружини народилася дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, молода дружина Петросяна відмовилась взяти прізвище гумориста.

Також Знай.ua писав, Євген Петросян узаконив стосунки зі своєю коханкою Тетяною Брухуновою.