Народна артистка України, акторка Ольга Сумська вирішила підбадьорити своїх шанувальників у важкий карантинний час та показала антикризове фото.

Так, у своєму Instagram, знаменитість розмістила фото, де постала у PinUp-образі.

У кокетливому капелюшку, червоній блузці з відвертим декольте та в милих рукавичках Одьга тримає сачок, на який "приземлився" метелик.

"Мій улюблений стиль "пінап"...Абсолютне відчуття жіночності", - написала акторка.

Стиль Pin Up виник у післявоєнний час у США. Серед сірих американських буднів 30-х років неймовірно яскравий і грайливий Pin Up вносив гарний настрій та позитив.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про це нагадала Ольга Сумська, зазначивши, що "колись, завдяки саме таким фото, люди долали відчуття розпачу і кризи". Артистка побажала всім добра, запевнивши, що гармонія врятує світ.

"Колись,завдяки саме таким фото, люди долали відчуття розпачу і кризи... Всім добра, друзі! Гармонія врятує світ!", - підписала фото Ольга Сумська.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська в "гламурній" масці показала незвичайний метод проти коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Сумська без макіяжу довела, що непідвладна віку

Також Знай.ua писав, Ольга Сумська показала 18-річну красуню-доньку