Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала зворушливе селфі з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, парочка позувала, лежачи в ліжку, показавши, як проводить карантин через коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників залишатися вдома. Також Ганна поскаржилася, що 20 чоловік її персоналу залишилися без роботи через скасовані концерти.

Я не розумію, як далі. Я відповідальна за людей. Я хочу написати вам про те, які миленькі фільми дивлюся і як классненько все у мене, але у мене 20 співробітників і немає можливості платити повну зарплату, так як у мене попереду немає жодного концерту і я ще повинна повернути передоплати... Я випила 2 таблетки Валеріанки. Помедитувала. Подумала про хороше, але я так переживаю за тих, хто довірив мені свої життя. Переживаю за своїх музикантів, які залишилися без роботи. За всіх тих, хто через три дні залишиться без роботи і без зарплати. Робота була моїм глуздом і тим, що рятувало мене все життя. Я була в різному лайні, але робота! Вона завжди була зі мною . Завжди виручала, а сьогодні ... Небеса, будь ласка, дайте нам сил. Дайте нам розуму. Дайте нам легковажності, щоб просто перечекати і не думати про завтра. Я хочу постити веселі відео в тік току, переодягаючи свого хлопця в моє плаття. Я хочу стати дівчиною з Тік току, але я людина Instagram і хоч він нас ніколи не підтримував і клав на нас, але люблю наші довгі пости. Я люблю говорити з вами. Я люблю ваші коментарі, які дійсно важливі для мене. Я люблю свою роботу. Люблю своїх співробітників і моїх колег. Люблю і вірю, що коли все це закінчиться, ми всі станемо сильнішими! І якщо ви зі мною, якщо ви вірите в це, то просто дайте мені 🤚🏼
, - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одні підтримали Анну, інші ж відзначили, що це її проблеми.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.