Всесвітньо відома модель Ірина Шейк прикрасила обкладинку березневого номера Vogue, Великобританія. А днями знаменитість помітили під час карантину із новим бойфрендом.

Шейк з бойфрендом, фото Іnstagram

Супермодель помітили на прогулянці з Віто Шнабелем - арт-дилером і мисливцем за зоряними дівчатами. У Віто були відносини з Хайді Клум, Дашею Жуковою, Ембер Херд, Демі Мур, Лів Тайлер... Між Шейк і Шнабелем на знімках ніякої іскри не видно. Але в часи всесвітнього карантину вибір партнера, нехай і для прогулянки, вже багато про що говорить.

По знімках видно, що вони "свіжі" адже у моделі і її обранця на обличчі захисні маски від коронавірусу. Щоправда, Шейк приспустила свою маску, оскільки розмовляла по телефону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше модель казала, що майже не використовує декоративну косметику, хіба що іноді наносить консилер під очі. Основні процедури у неї припадають на вечір: це завжди очищення, нанесення колагенової маски і бальзаму для губ.

Один з найулюбленіших у Шейк б'юті-брендів - Mimi Luzon, однойменна лінійка селебріті-косметолога, яку прославили маски з 24-каратного золота. Шейк каже, що їх вона використовує в перельотах, коли доводиться багато часу проводити в літаку.

Б'юті-секрети модель переймає у мейкап-артистів, з якими працює на зйомках:

"Кращий бальзам для губ - це крем для повік, а гель для вій відмінно замінює стайлінгові засоби для волосся", - ділиться модель.