Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників трепетним селфі з найкращою подругою, виконавицею Лаймою Вайкуле. Так, артистка привітала свою латвійську колегу з 66-річчям 31 березня, назвавши її лагідно "Дама з дюн". Варто відзначити, що "Дами з дюн", - кумедний дует подруг, коли ті знімають відео для Instagram.

"У дами з дюн День Народження!!!Прекрасна і талановита живи довго і щасливо.❤️❤️❤️", -
, - поділилася радістю Пугачова. Фолловери не пройшли повз загального фото, однак їх думки сильно розділилися, дехто навіть переплутали Вайкуле з Крістіною Орбакайте: "Дві дівчинки реготухи🤣🤣🙏🙏💯💯👋👋⭐⭐⭐🤩🤩👍", "Після пластики хрін кого впізнаєш, це Звєрєв в кокошнику?!", "Прекрасні дами❤️❤️", "Не зрозуміють хто на фотографії. Лайма або Христина. Всі на одне обличчя.", "Вітаю Лайму, прекрасний дует -Дами з дюн!!!!👍👍🌸🌺Алла Борисівна , дуже люблю Вас! Здоров'я Вам!!!!💝💝💝🌺🌸", "Я подумала це Крістіна Орбакайте😊...З днем народження!", "Мама,молодші дочки...дива!", "З вставними щелепами і урізаними пластикою облисями, стали схожі одна на одну... Шкода, що втратили свою індивідуальність ((((", "Ви схожі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.