Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний спосіб. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт і останні інтерв'ю давала українською мовою. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала кадри зі зйомок кліпу.

На першому фото Мішель позує в напівтемряві, але добре видно її спокусливий наряд. На ній білий брючний костюм, під піджаком якого тонкий світлий ліфчик. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона стоїть в еротичній позі і млосно дивиться в камеру. На другому знімку Андраде в цьому ж вбранні, але відображена в танці в гарному світлі. У підписі до кадру співачка написала: "Такі красиві фотографії під час кліпу PROUD зробив @roman_shparuk хто ще не подивився кліп переходьте за посиланням в шапці профілю".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.