Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі романтичне фото, на якому з'явилася в романтичному образі, а в підписі до нього розповіла, чим займається на карантині.

Як видно, перед камерою зіркова телеведуча з'явилася в кімнаті затишно, вона сидить у кріслі в розслабленій позі з телефоном у руках. Регіна в цікавому світлому комбінезоні, з-під якого виглядає кокетливий чорний топік. Її волосся зібране в цікаву зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру і усміхається про щось своє. У підписі до кадру Тодоренко розповіла про те, що почала більше читати в період карантину, та поділилася своїми правилами читання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.