Відомий радянський і російський співак Лев Лещенко перебуває в лікарні разом зі своєю дружиною Іриною. У них обох підтверджено діагноз "коронавірус".

Лещенко з дружиною потрапив до лікарні минулого тижня. Про стан здоров'я співака за останні кілька днів було багато суперечливої інформації. Спочатку стан Лещека був важким, його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Але лікарям вдалося стабілізувати його стан і після декількох днів в реанімації Лещенко повернувся до дружині Ірині у звичайну палату.

Директор артиста Андрій Гайдель розповів, як зараз себе почуває Лев Валер'янович.

Представник артиста пояснив, що Лещенко повернувся в Москву після гастролей в США 11 березня, у нього була транзитна зупинка у французькій Ніцці через ускладнення погоди. Після приїзду Лев Лещенко в якийсь момент відчув себе погано і був змушений звернутися до медиків.

Лев Лещенко з дружиною захворіли пневмонією, фото: Telegram-канал Mash
Лев Лещенко з дружиною захворіли пневмонією, фото: Telegram-канал Mash

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Директор Лещенка розповів, як співака лікують. Діагноз коронавірус у Лещенка, як виявилося, досі знаходиться під питанням. Лікарі роблять вже не перший тест, який показує "сумнівний" результат.

"У Льва Валеріановича велика пневмонія, йому то краще, то гірше. Постійно беруть аналізи. На коронавірус перездавав вже кілька разів. Активно лікується. Але лікарі не можуть наразі зрозуміти природу його пневмонії, звідки вона з'явилася. Можливо, давно протікала в слабкій формі, а зараз активізувалася. Стан на даний момент стабільний, розмовляв з ним сьогодні", - розповів Гайдель.

Про те, що артист йде на поправку, з упевненістю можна сказати ще й тому, що прямо в лікарняній палаті він працює над новим музичним матеріалом, готує до виходу пісню.

"Умови перебування в Комунарка його повністю влаштовують. Нічого не просить передати, крім якихось особистих речей по дрібниці. Годують добре, в палаті є телевізор та Інтернет. Але величезна кількість негативних відгуків, невірної інформації, яку він прочитав і побачив, напевно, підкосили його здоров'я більше, ніж все інше ", -розповів - продовжує представник співака.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хворого на коронавірус Лещенка відключили від апарату ШВЛ

Як повідомляв портал Знай.ua, лідер "Rammstein" Ліндеманн, якого нещодавно госпіталізували з підозрою на коронавірус, спростував наявність у нього covid-19

Також Знай.ua писав, Петросян одночасно став батьком і прадідом