Учасниця другого сезону шоу "Супермодель по-українськи" Нового каналу Вікторія Маремуха розповіла, що її наречений, француз Луї, освідчився їй, і вона з радістю сказала "так". Фанати очікували, що весілля відбудеться вже найближчим часом, однак обстановка в Європі не дозволяє цього зробити. Тому шанувальникам доведеться почекати весілля Маремухи як мінімум до 2021 року.

Маремуха розповіла, що рішення перенести весілля на 2021 обдумане і зважене. Вона поділилася тим, що вже давно мріяла стати нареченою, і хоче побути певний час в цьому статусі, щоб потім насолодитися статусом "дружина" і "мама". Тому ні про яку підготовку до весілля поки що не йдеться.

Також шанувальників Вікторії хвилює питання, чи збирається вона переїхати до Франції Луї. В її біографії є цікавий факт з гаданням циганки. Вона розповіла їй, що її чекає велика слава, життя у великому місті, чоловік з іншої країни, народження двійні та переїзд до чоловіка. Тим не менше, сама Маремуха не поспішає вирушати у Францію.

Вікторія розповіла, що Луї живе вже 10 років в Україні, і дуже любить цю країну. Зараз у планах пари покупка квартири в Києві. Планів виїхати до Франції немає. Також Маремуха сказала, що сильно шкодує про те, що закинула вивчення французької. Тим не менш, Луї і не вимагає цього від неї. Головне, щоб вона знала англійську.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанки" замість прибирання влаштували бійку в парку, постраждала навіть машина.

Як повідомляв Знай. ua, як наркозалежні "пацанки" мучилися на проекті.