Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину. Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. А в цей раз артист показав кілька пікантних і навіть інтимних фото з Надею, на яких вони зображені будинку. Більш того, Володимир розповів, що це була веб-фотосесія.

На знімках Дантес і Дорофєєва позують в простих домашніх вбранні, вони з'являються в кадрі то в ліжку, то на сходах. Виглядають ці знімки дуже незвично і атмосферно. У підписі до публікації Володимир написав: "Це неможливо! Фотосесія онлайн?! Ніколи б не повірив, що так можна. Але є чудова @kate_kondratieva, яка так знімає. Спасибі @mozgientertainment і @elle_ukraine, що придумали і організували цей проект. Тепер можна і фотосесії робити на самоізоляції. Наша зброя — наша фантазія". Фани в захваті від нової фотосесії подружжя, Надю і Вову називають найкрасивішою деколи українського шоу-бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.