Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр, позуючи на райському Балі серед лазурної води і білосніжного піску. Так, артистка приміряла бікіні коричневого кольору, сукню-накидку і величезний солом'яний капелюх, засвітивши струнке тіло і масивні груди. Так, артистка поділилася враженнями після свого марафону, який проводила в прямому ефірі, даючи поради щодо того, як створити власний бізнес.

Я радію , що знайшла однодумців! Вас виявилося понад 100 тисяч! Розумних, глибоких , освічених, готових покращувати своє життя! Я задоволена, що ми провели час з користю і отримали консультацію у таких крутих професіоналів в області психології, НЛП, бізнесу, медицини...
, - поділилася радістю Тодореко. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами: "Божеее, яка ж ти красива💛💛", "Регіночка класна 😍", "Ох які груди", "стирчить Сосок.", "Яка гарна!!!❤️🙌", "Яка ви класна Регіна❤️ від вас така сильна енергетика і чиста аура відчувається🙌", "Намистинка".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.