Відома українська співачка Таїсія Повалій, яка останні кілька років жила і працювала в Росії, вирішила показати своїм шанувальникам в мережі, як йдуть справи з її обличчям, і поділилася планами на майбутнє.

Після повернення до України 55-річна співачка буквально приголомшила шанувальників змінами у зовнішності. Зараз скандальна артистка, соратниця колишнього президента України Віктора Януковича закрилася у своєму особняку на карантині і нікуди не виходить. Однак вона постійно ділиться зі своїми фанатами новими фотографіями і відео, які публікує в мережі Instagram.

У новій публікації Таїсія Повалій була одягнена в блискучий наряд, і була при макіяжі. Співачка вирішила запалити під свою пісню з нового альбому "Ейфорія". На кадрах артистка співає і пританцьовує в домашній обстановці. Шанувальники шоковані, вони не впізнають Повалій і ставлять їй питання, що вона робить зі своїм обличчям.

Таїсія Повалій, Instagram
Таїсія Повалій, Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я Ваші пісні дуже люблю. І це чудово, що ви на позитиві, але, що ви робите з обличчям?", "Зачіску і колір волосся, терміново потрібно замінити, ну це як на мене", "Яке жахіття, що ви витворяєте зі своїм обличчям", - пишуть підписники артистки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій вже два місяці нікуди не виходить — артистка опинилася замкненою у власному будинку.

Як повідомляв Знай.uа вважають подругою сина — багатодітна британка стала популярною завдяки "вічній молодості".

Знай.uа писав, фаворитка Януковича Повалій зізналася, як її занесло до лігва Путіна - "Не можу без...".