Наташа Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно юна знаменитість виставила забавні і атмосферні кадри, написавши для шанувальників невеличкий уривок так званого Insta-щоденника, поділившись емоціями і розповівши, як любить 1 березня за прихід весни. Так, красуня показала свого пса породи мопс по кличці Жорик, якого так люблять фанати, і вирішила частіше дарувати затишок.

chapter 1 Я дуже люблю Поділ. За його архітектуру, яскраві фарби, нескінченну кількість двориків з прихованими в них барами. За свободу і легкість, що відчуваєш тут. 1 березня. Початок нового життя. Для мене. Усе розквітає, цвіте і все місто ніби оживає - люди як сонні мухи виповзають з квартир, заповнюючи простір вулиць собою, своїми розмовами. На Житньому ринку вже сидять бабусі, зі свіжими тюльпанами, гортензіями і іншими невідомими мені квітами. Повітря пахне весною, змінами. Ось так різко - 1 березня і все змінюється. Саме те, що сьогодні сталося зі мною. __ Я все життя намагалася закінчити розповідь. Вперше я так серйозно до цього підійшла. Хочу з вами ділитися своїми думками та затишком.
, - поділилася емоціями Горова-молодша. Фолловери не пройшли повз: "О БОЖЕ, ЦЕ ТВІЙ ЩОДЕННИК? 😍😍😍😍", "Жора - це любоф ❤️", "Жорік такий милий на 2 фотці💞❤️❤️❤️", "Себака❤️❤️❤️", "Яка мила собачка господи😻😻😻😻😻і ти дуже гарна😻😻😻❤️❤️❤️", "Така красива😍".

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.