Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр, привітавши давнього друга, російського гумориста Володимира Винокура з 72-м днем народження 31 березня. Так, в кадрі артистка позувала з самим іменинником, його дружиною та донькою, а також своєю мамою Людмилою за святковим столом, випадково уодив в скандал. Хоч сама Наталія у безлічі постів не раз відзначала, що дотримується карантину через коронавірус COVID-19 і не виходить з дому, шанувальники все ж вирішили, що фото було зроблено в 2020 році.

Володимир Натанович @vladimir_vinokur Наш улюблений сусід !!! З Днем Народження !!! #винокур #дата_народження #сусіди p.s для підписників кому треба все розжовувати , це фото було зроблено рік тому !!! А сьогодні сидять всі вдома і випивають за Здоров'я іменинника в онлайні !!!
, - поділилася емоціями Корольова. Фолловери ж взялися коментувати побачене з особливою злістю: "Вам ще Лещенко не вистачає...вибачте за сарказм...", "Навіщо ви по сусідах шастаете???🌝", "Бенкет під час чуми.", "Чому не дотримуєтеся карантину. Ще фото виставляють.Який приклад подаєте. Соромно за вас всіх!", "Знову шоу бізнес наш кучкуються? А потім побіжать тести здавати".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.іа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.іа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.