Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила яскравий кадр з чоловіком, відразу ж після сімейної ранкової йоги, якою парочка займалася в прямому ефірі разом з усіма охочими. Так, артисти висловили своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, ввели карантин, закликаючи прихильників залишатися вдома. Щоб фолловери не занудьгували, закохані діляться лайфхаками, показують тренування, кулінарні рецепти, дають квартирники всією дружною родиною.

НУ ЩО? ЯК ВАМ НАША ЙОГА?🧘🏻🧘🏻‍♂️ Хто займався з нами? Як ви себе почуваєте? Потрібен ваш фідбек. Пишіть👇🏻
, - поцікавилася Сніжана. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Дууже здорово! Дякую🌸 енергії додалося ,ноги тремтять з незвички, але я давно хотіла спробувати😘 Ви зробили мій день❤", "👍Я колись займалася, багато згадала. Але, звичайно, думала, що помру в процесі 😂", "ви здоровські ♥️ Дякую вам за урок 🙏дуже душевно і «гаряче» 😉 буду рада ще з Вами позайматися.", "Чарівно, позитивно, ви мотивуєте і з вами веселіше, найприємніші тренери❣Дякую👍🙏😊", "Здорово! Все тремтить)) і, так - їсти дуже хочеться)😜".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.