Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня приголомшила публіку повідомленням про вагітність.

Аліна опублікувала відео, яке складається з декількох фотографій, на яких вона тримає в руках тест на вагітність. Виявилося, що на ньому дві смужки, що говорить про вагітність. При цьому на кадрах Гросу у всю посміхається. На ній чорне вбрання з мереживними вставками, волосся зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації артистка написала: "Ми самі в шоці. Ура!". Треба сказати, що шанувальники в коментарях до посту розділилися на два табори – одні вірять і вітають співачку з вагітністю, а інші впевнені, що це першоквітневий жарт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.