Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році відгуляла розкішне весілля в Італії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала результати милої святкової фотосесії, на яких з'явилася в цікавому образі, а в підписі до посту розповіла дещо цікаве.

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася в цікавому чорному платті з білою мереживною оборкою на подолі і рукавах. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка майже на всіх фото. Видно, що Гросу позує фотографу, вона змінює пози, лежачи і сидячи на ліжку, а за її спиною видно сяючу ялинку. У підписі до фото Аліна розповіла про запис нового лірик-відео, а також натякнула на можливу вагітність. "Ви помітили, що я стала частіше усміхатися? Є один маааааааленький секрет", - загадково написала вона.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.