Fashion-фотограф поностальгувала за спортзалом і розповіла, чим замінила тренажери.

Експерт реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Соня Плакидюк упевнена, що карантин в Україні ввели через неї. Адже вона щойно полюбила походи в спортзал, як він зачинився!

Про це Соня розповіла під час розмови з Машею Єфросиніною в рамках її нового Instagram-проекту "Хроніки карантину".

"До зали я ходила у спортивному костюмі і з бантиком, щоб усі розуміли, що я з іншої планети, і не злякали мене. Я проходила місяць-півтора, тільки втягнулася... і все, зали зачинилися на карантин! Армагеддон точно стався через мене, адже я вперше в житті почала регулярно ходити у спортзал", - сміється Плакидюк.

Припиняти заняття спортом на карантині Соня не стала – вона влаштувала філію залу в себе вдома.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я купила фітнес-гумки, гантельки, степер (кроковий тренажер, – прим. ред.). Вдома я продовжую займатися і навіть роблю силові вправи. Спорт допомагає мені не втрачати позитивний настрій", - розповіла Плакидюк.

Але не лише спорт піднімає настрій фотографу. Домашнє ув'язнення вона вирішила використовувати з максимальною користю.

"Доробляю всю роботу, прибираю, мию підлогу. Словом, роблю все те, на що раніше не вистачало часу. Мій графік залежав від зйомок. Зараз прокидаюся в один і той же час, роблю лімфодренажні процедури, варю каву, читаю. Це шикарний час нарешті зробити всі грязьові масочки та інші процедури, після яких треба сидіти вдома. Планую вийти з карантину цукерочкою", – каже Соня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соня Плакидюк приголомшила Каннський фестиваль

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій та Сніжана Бабкіни показали важкі сімейні тренування

Також Знай.ua писав, Дантес показав, як розгодовує Дорофєєву на карантині