Минув лише тиждень відтоді, як 19-річна Женя Мазур за власним бажанням залишила реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" на Новому каналі. Женя пішла не тому, що хотіла повернутися додому, а щоб захистити від вигнання зі Школи леді інших учениць. Такий вчинок заступниця директорки школи Катерина Виноградова назвала благородним, але несправедливим.

Від пацанки до панянки, фото:Новий канал
Від пацанки до панянки, фото:Новий канал

"Спочатку Євгенія видалася мені однією з найбільш безнадійних учасниць, – чесно зізналася вона. – Але потім відбувся якийсь переламний момент, і я помітила в ній іскру. Тож те, що Женя сама пішла з проекту, я вважаю помилкою, і захотіла її виправити, застосувавши своє єдине можливе право вето".

Поверненню Жені зраділи не всі учениці Школи леді. Декого перспектива змагатися за перемогу з такою сильною учасницею налякала.

"Дівчата дуже зраділи. А от я їхнього щастя не зрозуміла. Адже боротьба з поверненням Жені стала ще запеклішою", – розповіла "пацанка" Віка Кошутіна.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Не зраділа поверненню Мазур і Віка Альохіна:

"Я вважаю таке рішення несправедливим. Людина за власним бажанням зробила такий вибір і пішла. Для чого її повертати назад?".

Женя Мазур, фото:Новий канал
Женя Мазур, фото:Новий канал

А щодо самої Жені, то рішенню Катерини Виноградової вона неймовірно зраділа. І пообіцяла викладачам Школи леді змінюватися ще з більшою наполегливістю.

"Коли мені знову защіпали брошку, я хвилювалася, як уперше. Відчула, що знову вдома. Дякую Катерині Юріївні за цей шанс! Відтепер я за неї всією душею", - поділилася емоціями Женя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віка Кошутіна і Женя Мазур розповіли, як обходилися без наркотиків на проекті

Як повідомляв портал Знай.ua, уперше всі учасниці "Від пацанки до панянки" залишили Школу леді

Також Знай.ua писав, як стартував новий сезон "Від пацанки до панянки"