Карантин торкнувся абсолютно всіх сфер життя. В тому числі на відпочинку і зірки шоу “Вечірній Квартал”. Вже в цю суботу на каналі “1+1” вийде спецвипуск шоу, який записувався без глядачів. Поки актори розповіли, як вони проводять час у період вимушеної паузи. Наприклад, Олена Кравець знайшла кращий спосіб використовувати вільні дні – порадувати свою сім'ю кулінарними шедеврами.

Олена Кравець під час карантину разом з дітьми напекла мигдалевого печива. Як розповіла зірка “Кварталу”, у малюків такий вік, що їм хочеться не тільки дивитися, але і робити самостійно. Крім того, Олена відкрила для себе нове заняття – малювання стікерів за номерами. Це дозволяє розслабитися, і також цікаво провести час разом з дітьми.

Фірмове печиво від Олени Кравець

Також Кравець розповіла, що нарешті може зайнятися справами, до яких раніше просто не доходили руки. Зокрема, вона приділяє більше часу читання та перегляду фільмів. З'явилася можливість розібрати шафи і викинути старі, непотрібні речі. Ну і звичайно ж інші побутові справи – готування, прибирання та інші справи, на які раніше банально не залишалося часу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Нагадаємо, минулого року Маша Кравець почала жити окремо від батьків, що викликало хвилювання у її мами, актриси Олени Кравець, яка навіть прокоментувала цю ситуацію на шоу "Танці з зірками". Тоді дівчині було всього 16 років.