Зірка шоу “Вечірній Квартал” Юрій Ткач знайшов для себе відразу кілька способів провести карантин з користю. Зокрема, Ткач вирішив нарешті повернутися до гри на гітарі, яку був змушений закинути через напружений концертний графік. Юрій розповів, що зараз намагається згадати якісь старі пісні і “набиває руку”, щоб повністю згадати всі гітарні акорди.

Проте навіть той факт, що Ткач не грав на гітарі вже давно, не заважає йому поповнювати свій репертуар! Юрій поділився, що зараз розшукує і нові пісні, намагається їх грати і виконувати. За словами артиста, йому вже вдається робити успіхи на старому новому терені.

Крім того, Юрій прагне проводити більше часу з дитиною. Вони з дружиною влаштовують різні ігри для донечки Лізи. Ткач розповів, що донька часто страждає від нудьги, адже прогулянки через карантин довелося тимчасово припинити. Але зірка “Кварталу” знайшов вихід із ситуації. Вони з сім'єю вирішили влаштувати ще один Новий Рік! Вони заново зібрали величезну штучну ялинку, і влаштували справжнє сімейне свято!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гала-концерт ″Ліги сміху″ подарував українцям неймовірний вечір, які сюрпризи чекають глядачів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще