Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився у Сторіс смішним скріншотом, заявивши, що у них з Дженніфер Лопес набагато більше спільного, ніж може здатися на перший погляд. Так, найвідданіші, окаті фанати створили фан-сторінку красеня, присвячену лише...його сідницям. Під кожним постом вони висловлюють своє небувале захоплення п'ятою точкою кумира.

"У моєї попи є фан-аккаунт. Я, як Джей Ло", - пожартував Дантес.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що Володимир, який голосно повернувся в шоу-бізнес через 10 років і одразу ж підкорив українців, вирішив спробувати себе в ролі блогера. Так, артист розповів, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз. Володимир встиг випустити вже два кулінарних ролики, приготувавши на першому смачний сніданок з омлету з козячим сиром і шпинатом коханій дружині, а на другому - корисний супчик. Формат настільки сподобався фанатам, що співак вирішив не зупинятися на досягнутому, інтригуючи новими захоплюючими роликами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.