Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину і сидіти вдома, а щоб їм не було так нудно, взяла участь в цікавому челленджері "Мий і співай". Так, артистка показала, як довго мити руки, проводячи при цьому час з користю. Наприклад, можна читати вірші, як це робив Максим Галкін, а ось Наталя заспівала уривок зі свого хіта "Жовті тюльпани".

@koroleva__star приєднується до челленджу #МОЙиПОЙ 🧼💕 Вірусу бій — руки мій! І співай! )) Частіше і ретельніше! Медики всієї планети підтверджують, що багаторазове і старанне умивання рук — знижує ризики захворювання. А спів — підвищує настрій! Всім здоров'я і оптимізму!
, - поділилася порадою Корольова. Фолловери не пройшли повз: "А от і неправильно!! Техніка миття рук неправильна!!", "Так Наташа неправильно миєш руки", "Наташа,а руки ти мила неправильно.😁😁😁", "Неправильно мила руки", "Для дезінфекції треба господарське мило або дігтярне. Або дитяче! Дуже ефективно і не сушить шкіру рук. 🙏".

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.