Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених на веб-камеру під час карантину через коронавірус COVID-19, закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка приміряла світлу сорочку з яскраво-рожеву смужку, доповнивши образ білосніжною посмішкою, однак заговорила про абсолютно серйозні речі, зізнавшись, що їй дуже страшно.

Ви знаєте мене, як людину, що постійно посміхається. Не знаю чому так. Іноді помічаю, що я, навіть коли веду якісь серйозні або хвилюючі розмови, кажу з посмішкою і це абсолютно природний процес. А ще, буває, коли я плачу, можу теж посміхатися .. так дивно. ⠀ В такий складний час я буду посміхатися вам ще сильніше. Нам всім зараз непросто , це м'яко кажучи... І я не тільки про хворих, які зараз борються за своє життя 🙏 Це я не тільки про працівників медицини, які для мене є справжніми супергероями і зірками ...🙏 ⠀ Всі плани зруйновані, бізнеси стоять, гроші ніхто не заробляє і найжахливіше - це страх. -Як ми з цим впораємося -Скільки ще триватиме карантин -Криза? -Що буде далі НІХТО не знає ⠀ І так, я боюся. ⠀ Вчора почула від лікаря @doctor_komarovskiy , що від страху і стресу вмирають швидше. Це факт. Давайте всі разом спробуємо бути щасливими сьогодні і ЗАРАЗ, хоч це і непросто. Давайте цінувати те, що ми ДИХАЄМО сьогодні. І нарешті давайте менше читати депресивні статті, от зараз набагато корисніше дивитися прямі розважальні ефіри в Instagram, прости господи, ніж зачитуватися і тонути в тоннах негативної інформації. Ну і звичайно не забувайте про своє здоров'я, будьте уважні та обережні. Провітрюйте свої квартири, займайтеся зарядкою, читайте і відпочивайте. Будьте вдома. Бережіть себе ♥️ Посміхаюся сьогодні ВАМ і цьому дню.
, - не змогла приховати емоцій Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз, захоплюючись посмішкою красуні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.