Радянський і російський музикант Лев Лещенко, який був госпіталізований з коронавірусною хворобою COVID-19, записав відеозвернення до шанувальників, в якому подякував шанувальникам за підтримку та долучився до флешмобу #левнадежда.

Відповідний ролик був розміщений на сторінці Лещенка в соціальній мережі Instagram.

Після того, як у співака виявили коронавірусну хворобу, в соціальних мережах користувачі знайшли доволі оригінальний спосіб підтримати свого кумира, викладаючи записи свого виконання пісні "Надежда", яка входить до репертуару й Лещенка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лев Лещенко, скріншот: YouTube
Лев Лещенко, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Лев Лещенко, відомий своєю антиукраїнською позицією та підтримкою анексії Криму, заразився коронавірусом після закордонної поїздки. Повернувшись у Росію, співак не став дотримуватися самоізоляції і наразив на небезпеку низку зірок естради, серед яких Ані Лорак, Ірина Аллегрова, Олег Газманов, Микола Басков та інші.

Сам музикант тепло поставився до ініціативи фанатів, і вирішив віддячити їм декількома рядками з цієї ж пісні. Лещенко пообіцяв, що вигадає на знак вдячності щось цікаве, коли повернеться на сцену, але зараз, у палаті, може обмежитися більш скромним виконанням.

Перед цим Лещенко вже дякував шанувальникам в іншому пості в соціальній мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у хворого Лещенка виявили дещо дивне.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Хворого на коронавірус Лещенка відключили від апарату ШВЛ, медики зробили все можливе.

Також "Знай.ua" писав, що Заражений коронавірусом Лев Лещенко ще днями сидів із зірками на шоу Малахова.