Одностатеві стосунки вже нікого не дивують в сучасному світі. У багатьох розвинених країнах гей та лесбі шлюби вже стали буденністю, як і звичайні різностатеві. Ми вирішили пригадати найбільш міцні і щасливі пари знаменитостей, які власним прикладом показали, що любов і правда перемагає.

Елтон Джон і Девід Ферніш

Кінопродюсер Девід Ферніш і легендарний музикант Елтон Джон одружилися у 2014 році. Виявилося, що гей-пара чекала офіційного шлюбу аж 21 рік. Але за цей час закохані встигли скористатися послугами сурогатної матері і народити двох синів.

Ленс Басс і Майкл Турчин

В грудні 2014 року відбулося весілля художника Майкла Турчина та учасниці популярної групи N’Sync Ленса Басса. Їх весілля стала першою серед гей-пара, яка транслювалася по американському телебаченню.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ленс Басс і Майкл Турчин, скрін з відео
Ленс Басс і Майкл Турчин, скрін з відео

Даррен Хейс і Річард Каллен

Колишній учасник дуету Savage Garden Даррен Хейс і його партнер режисер-аніматор Річард Каллен одружилися у Лондоні в 2006 році. А вже в 2013 вони отримали шлюбне свідоцтво, яке підтверджує, що їхній шлюб дійсний на території штату Каліфорнія.

Ніл Патрік Харріс і Девід Бартка

В комедійному серіалі "Як я зустрів вашу маму" герой Ніла Патріка – цей бонвіван, гуляка і бабій. Однак в житті актор вірний своєму партнеру – теж акторові Девіду Бартке. Пара взяла офіційний шлюб в 2014 році, вони виховують близнюків Гідеона і Харпер.

Стівен Фрай і Еліот Спенсер

Стівен Фрай – відомий писати, актор і борець за рівноправ'я одружився зі своїм коханим стенд-ап коміком Елліоттом Спенсером, в лютому 2015 року. І навіть різниця у віці до 30 років не стала перешкодою для щасливого шлюбу.

Стівен Фрай, скрін з відео
Стівен Фрай, скрін з відео

Еллен ДеДженерес і Порша де Россі

Еллен ДеДженерес – відома американська телеведуча, яка зіграла весілля зі своєю партнеркою, зіркою серіалу "Затримка розвитку" Поршей де Россі, в 2008 році. Торжество відбулося в Лос-Анджелесі. Через кілька років після весілля актриса офіційно взяла прізвище подружжя, залишивши дівоче прізвище в якості робочого псевдоніма.

Синтія Ніксон і Крістін Маріноні

Історія кохання Синтії Ніксон і громадського діяча Крістін Маріноні могла б стати сюжетом для фільму. Жінки познайомилися, коли Крістін відходила від розлучення з чоловіком. Незабаром після знайомства у зірки серіалу "Секс у великому місті" Синтії Ніксон виявили рак грудей, тоді кохана сильно її підтримувала. У 2009 році пара оголосила про заручини, і через три роки вони одружилися.

Синтія Ніксон, скрін з відео
Синтія Ніксон, скрін з відео

Том Форд і Річард Беклі

Дизайнер і режисер Том Форд одружений на впливовому fashion-журналіста Річарда Беклі. Вони разом з 1986 року, а три роки тому у їх сім'ї з'явився син Олександр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на Філарета подали в суд через одностатеві шлюби — у всьому винен коронавірус.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одностатеві шлюби є причиною виникнення коронавірусу у світі, - Філарет.

Також портал "Знай.ua" писав, як легалізація одностатевих шлюбів впливає на кількість суїцидів.