Відома голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко нещодавно підхопила коронавірус, який зараз косить людей по всьому світу. На щастя, у зірки вже покращилося самопочуття, а хвороба проходила в дуже важкій формі, вона лікувалася вдома і була на самоізоляції в Лондоні, де зараз живе.

Актриса вже заявила, що вже вилікувалася від хвороби, але продовжує сидіти вдома. Мабуть, від нудьги Ольга вирішила показати цікаве фото, мабуть, одній із своїх ролей. На знімку вона позує в пісочній локації і в багатошаровому вбранні, який нагадує циганський. На ній довга квітчасту сукню, поверх якого накинула на бежеву дублянку. Її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі похмурий макіяж і тривожний вираз обличчя. Фани в захваті від нового фото зірки, деякі жартують, що Куриленко сильно змінилася в самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.