Відома голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто радує фанатів яскравими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Красуня вирушила на відпочинок, звідки тепер викладає гаряченькі знімки, так і в цей раз показала фото в купальнику.

Як видно, перед камерою Ольга з'явилася в сексапільному червоному бікіні, яке підкреслило її струнку фігуру і світлу шкіру. Красуня стоїть біля басейну в цікавій позі – на пальчиках і з витягнутими вгору руками, вона дивиться в камеру і мило посміхається. У підписі до фото Куриленко написала: "Щаслива п'ятниця від @hippocratesinst! Люблю це місце!". А шанувальники почали активно коментувати фото зірки, засипаючи її компліментами. Багато хто дивується, як актрисі вдається підтримувати таку відмінну форму навіть у 40 років.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.