Як відомо, не так давно відомий шоумен та чоловік Жанни Фріске, яка ще у 2015 пішла з життя, Дмитро Шепелєв завершив роботу на Першому каналі. Щоправда, це не дуже засмутило фанатів, адже в мережу просочилася інформація про те, що він став ведучим нового шоу, зйомки якого відбулися напередодні.

Про це повідомляє видання "Gazeta".

Варто зауважити, що з федерального каналу Дмитро пішов через невдоволення умовами роботи, що заважали його особистому житті. А наразі стало відомо, що він перейшов на телеканал "П'ятниця!", де буде ведучим нового шоу, назву якого ще не відомо.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

"Подейкують, у нього вже була таємна зустріч з гендиректором каналу "П'ятниця" Миколою Картозієм. Йому, мабуть, запропонували вести нове розважальне шоу. Не таке "жовте", як "Насправді", і Шепелєва це дуже потішило", - повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Відомо, що в новій розважальній програмі шоумен відійде від інтриг і скандалів, на які він часто нарікав під час роботи на шоу "Насправді". Водночас сам Дмитро поки не підтверджує інформацію, а вже тим більше не озвучує канал і дату виходу передачі на екрани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдівця Фріске Шепелєва застукали з молодою коханкою у найнезручніший момент, фото.

Як повідомляв Знай.uа вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв несподівано пішов назавжди.

Знай.uа писав, вдівець-альфонс Жанни Фріске Шепелєв вибрав собі нову жертву.