Популярна українська співачка та тренер ювілейного сезону "Голосу країни" Настя Каменських розповіла, що чекати глядачам на "нокаутах" недільного ефіру, а також про те, чи звикла вона працювати в режимі онлайн.

Відтак, за її словами, наступний випуск шоу стане цікавим та непередбачуваним, адже учасники їхньої команди рішуче налаштовані на перемогу:

"Цей ефір буде особливим. У нас команда дуже талановита - кожен із учасників вас здивує, і буде ще дещо цікаве – обов’язково дивіться ефір у неділю. Кожен з наших учасників налаштований на перемогу, та в першу чергу, на перемогу над собою, своїми сумнівами і страхами" - розказала NK.

Фото зі зйомок Голосу країни

Також ведуча зізналася, що їй вдалося адаптуватися в умовах карантину до роботи в онлайн, і у подібному форматі вона працює вже давно:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я вже звикла так працювати. Я вже встигла зробити "NK карантинник" - концерт онлайн. Так можна працювати і зараз весь світ адаптується до того аби все робити онлайн. Мені здається, це змінить наше майбутнє", - зізналася співачка.

Варто зауважити, що у зв’язку з введенням та продовженням карантину через COVID-19 було внесено зміни до графіку трансляції шоу "Голос країни". А тому етап "нокаути" вокального шоу вирішили подовжити – телеглядачі побачать чотири програми замість двох, які були відзняті заздалегідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.