Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. Так і в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів жарким кадром, на якому позує в одному тільки білизна з нової колекції власного бренду.

На новому фото Кімберлі зображена на тлі безкрайнього синього неба, вона стоїть як статуя у відверто вбранні. На ній бежевий топ, який щільно обтягує пишний бюст зірки, і крихітні трусики в тон. Волосся моделі розпущені і ніби вологі, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Кардашьян розповіла про своє вбрання з нової колекції. Фанати почали активно обговорювати новий образ зірки, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.