Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила поділиться з публікою милим фото, на якому позує будинку, а в підписі до нього розповіла, сем займається в самоізоляції.

Як видно, перед камерою Лорак з'явилася в легкому домашньому образі, і виглядає дуже мило і по-простому. На ній світлі джинси і темна кофта, а на ногах волохаті рожеві тапочки. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий немає макіяжу. Співачка сидить на табуреті за піаніно і дивиться в камеру з серйозним обличчям. У підписі до кадру Ані Лорак написала: "Як ви, мої дорогі? Чим займаєтеся на карантині? Вирішила поділитися з вами своїм ТОП-3 улюблених серіалів. 1. Картковий будиночок. 2. Форс-мажори. 3. Підпільна імперія. А що ви дивитеся? Пишіть в коментарях!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.