Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. А проте, Тетяна зберігає спокій і продовжує радувати публіку яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскраве архівне фото, на якому позує в стильному образі.

Як видно, перед камерою Тетяна з'явилася на вулиці серед буйної зелені, вона присіла на огорожу. На прогулянку дівчина вийшла в джинсах і чорній футболці, поверх якої накинула красиве бежеве пальто, а в руці тримає оригінальну сумочку, яка нагадує картинку. Таня мило посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до кадру Брухунова розповіла, що переглядала старі фотографії, і виклала в мережу цю, зроблений рік тому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.