Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька цікавих кадрів, а підписи до них розповіла, як підтримує вітчизняного виробника.

Як видно, на фото Алла з'явилася в стильному молодіжному образі, на кількох фото вона зображена біля модного "геліка". Дівчина вийшла на прогулянку у світлих вузьких джинсах і чорній шкірянці, декорованою під крокодилячу шкіру. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Алла написала: "Дівчатка, все більше і більше я приходжу до думки, що потрібно підтримувати вітчизняного виробника", і зазначила сторінку нового бренду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше красуня показала кілька кадрів з фотосесії в Парижі, куди нещодавно відправилася.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще