Нещодавно молода українська реперша Alyona Alyona увійшла в список топ-30 найбільш впливових зірок Європи. Це безумовний успіх для української виконавиці, особливо враховуючи, що їй навіть немає 30 років. У зв'язку з цим шоу “Світське життя” з Катериною Осадчою підготувало власний рейтинг, що включає топ-6 найбільш успішних і молодих представників шоу-бізнесу.

П'яту сходинку рейтингу програма віддала вокаліст The Hardkiss Юлії Саніної, яка до 29 вже встигла отримати дві “Жар-Птиці”, три статуетки “M1-Music Awards” і встановила рекорд за кількістю премій “Юна” – аж 11.
На четвертому місці розташувалася Надя Дорофєєва, що вже підкорила “Олімпійський”, яка знімалася в декількох шоу і серіали, і навіть встигла відкрити власний бізнес.

Третю сходинку посіла Maruv. До 25 років вона отримала вже 5 статуеток “Юна”, і навіть відібратися на “Євробачення”. Щоправда, виступити там не вийшло з-за скандалу.
Набагато більше пощастило артиту Melovin. Йому вдалося виступити на Євробаченні, і отримати купу шанувальників. Ну а переможцем стала Alyona Alyona. У минулому вихователька дитячого садка в невеликому смт Баришівка Київської області стрімко увірвалася до реп-сцени України, і в підсумку змогла зайняти місце в топі найвпливовіших зірок Європи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Dan Balan поповнив команду "Голос країни" унікальним талантом. Співак з Дніпра Олександр Тесленко підкорив Dan Balana, в результаті чого суддя віддав художнику останнє місце в команді.

Як повідомляв Знай. ua, скандал на "Голосі країни-9": Потап і Dan Balan погризлися у прямому ефірі. Тренера Потапа зачепили коментарі колег на адресу його конкурсанток.

Знай. ua писав, що Балан прокоментував свій роман з Кароль. Балан Кароль дарує квіти, дорогі подарунки і всіляко фліртує на радість фанатам, які не соромилися активно обговорювати цю подію.