Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього розповіла, як після посилення карантину буде вигулювати собаку.

На новому фото Раміна з'явилася в компанії симпатичного хлопця, з яким, очевидно, вийшла вигуляти собачку. На прогулянку дівчина пішла в цікавому рожевому спортивному костюмі з маскою на обличчі, свою собаку вона тримає на руках. Хлопець поряд з Раміною стоїть у чорному вбранні і з чорною маскою, вони стоять дуже близько один до одного. У підписі до кадру Есхакзай написала: "З завтрашнього дня з собачкою гуляємо тільки поодинці. Ходимо по вулиці в масках і максимум удвох".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.