Співачка Тіна Кароль закликала українців залишатися вдома та дотримуватися умов карантину, щоб щонайшвидше подолати пандемію коронавірусної хвороби COVID-19.

З відповідним закликом українська зірка виступила у соціальній рекламі, створеній за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

На відео Тіна Кароль розповідає, що знаходиться на самоізоляції, і що це тимчасова вимушена міра, яка може врятувати мільйони життів.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Також співачка додала, що самоізоляція - це прекрасна змога приділити увагу своїм близьким та рідним.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У рекламі також знявся син Тіни Кароль Веніамін Огір. В руках він тримає плакат з хештегом акції #ЗалишайсяВдома.

Тіна Кароль не вперше "коментує" пандемію коронавірусу на відео. Пару тижнів тому на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала запис, на якому позує в захисних окулярах та респіраторі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль втекла від обіймів мами Дана Балана - "Вона била Потапа".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль без макіяжу видала головний секрет спокусливої фігури, таке подужає не кожна.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль засвітила спокусливі форми в лосинах, клюнув би не тільки Балан.