Енріке Іглесіас, відомий іспанський співак, син всесвітньовідомого культового Хуліо Іглесіаса, потішив підписників своєї сторінки в Інстаграм, виклавши коротке відео танцю зі своєю наймолодшою донькою.

Найменша донька Іглесіаса нещодавно відсвяткувала два місяці від народження, а тому не так танцює, як піддається тату. Співак тримає крихітку на руках і обережно нахиляє тулуб доньки з боку в бік. При цьому ручки маленької підняті догори. Ці танці відбуваються під пісню “We Are Young” від гурту Fun. Дівчинка дивиться прямо в камеру, вона не сміється, проте це дійство їй подобається. Маленьку танцюристку звати Маша.

Вона третя донька у пари Енріке Іглесіас, 44 роки, та Анни Курнікової, 38 років. Закохані разом уже 17 років. Декілька років тому весь світ облетіла новина про те, що Анна - вагітна. Того разу у пари народились близнюки - Ніколас і Люсі. Енріке Іглесіас доволі часто викладає короткі відео, на яких можна побачити його дітей. Зазвичай вони танцюють, бавляться з татом або між собою і сміються.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Про другу вагітність пара не повідомила ЗМІ, проте про народження Марії Іглесіас розповів у день її народження: він виклав фотографію з пологового, де тримає новонароджену ще “синеньку” доньку на руках.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Енріке Іглесіас і Анна Курнікова вперше показали новонароджену доньку, щасливі кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Енріке Іглесіас та Анна Курнікова стали батьками втретє, що відомо про малюка.

Також "Знай.ua" писав, що Енріке Іглесіас загорівся в московському дворі.