Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома. Сам же артист вирішив показати, що в затишній домашній обстановці не буває нудно навіть на вихідних, - Потап тренувався в спортивному костюмі лимонного кольору, а після відпочивав у компанії їх з Настею Каменських песика на прізвисько Мімі, якого фолловери просто обожнюють.

Як я провів вихідні ...😉
, - лаконічно підписав фото Потап. Фолловери залишилися в захваті і почали коментувати публікацію: "Ви вбили Білла?)", "Розглядаю не вас і собачку а кухню.. Актуальна тема, будівництво👌🤣", "У мого чоловіка такі шкарпетки😁", "Яка лапочка🌞", "Каратіст. 😉🥊🇺🇦🥇👍", "Потап,добре виглядаєш! Так тримати!", "Хоч зачіску не треба робити!" "Поза журавля?", "Як курча 🐤", "Шкарпетки то бомбезно. Такі милі👏", "Коли б ви ще відпочили 😂", "Потап, та ти схожий на Канарку в своєму строкатому і яскравому одіянії👍😉😎", "MC банан 😁😁".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.