Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка виставила пікантний кадр лише у відвертому боді і туфлях-човниках на підборах, позуючи в кріслі навпроти панорамного вікна. Зіркова красуня похвалилася стрункою фігурою і нескінченними ногами, пожартувавши, що у такій красивій, але незручній позі збирається перечекати небезпечний вірус.

Просиджу цей карантин красиво🌹Головне що б ноги не набрякли🙈
, - кумедно підписала кадр Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Сиди не сиди, ні чого не висидиш.А от якщо лягти, то так.", "Що ти з чоловіками робиш? 😍❤️", "щоб ноги не набрякли закинь їх кому-небудь на плечі", "Сексуально😁🧡", "Красиво, але мабуть по квартирі ходити не зручно😂", "Твої не набрякнуть🔥", "Ну яка ж ви надзвичайно прекрасна, Леся! 😍", "Ооооо🔥🔥🔥🔥🔥", "Супер💚💚💜💜💗💗❤️❤️", Ой Лесяяяя🔥😍", "Прям голлівуд", "Красивий стілець".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.