Відому російську співачку Надію Бабкіну екстрено госпіталізували до лікарні з підозрою на коронавірус, який наразі бушує по всьому світі.

Про це повідомляє ряд іноземних ЗМІ.

Відтак, як відзначається, в артистки розпочалися проблеми зі здоров'ям ще близько десять днів тому. За цей час вона активно відвідувала різноманітні заходи та зустрілася з різними людьми. Наразі ж з'ясувалося, що вона могла бути інкубатором коронавірусу, адже через погіршення самопочуття співачку поклали у лікарню з попереднім діагнозом – пневмонія.

Надія Бабкіна, фото: Instagram
Надія Бабкіна, фото: Instagram
Надія Бабкіна

"Мама зараз в лікарні. З самого початку карантину вона дотримувалася всі рекомендації по самоізоляції, скасувала всі зустрічі і поїздки. Але за руку я її не тримав. І з ким вона могла спілкуватися і бачитися в цей час сказати не можу. Коронавірус ще не підтвердили, але ситуація має місце бути", – зазначив син Надії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Аліша Бет Мур, більш відома під псевдонімом Pink, зізналася, що заразилася коронавірусом ще два тижні тому, а зараз вилікувалася від нього.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка НБА заразився коронавірусом, сезон припинено.

Також портал Знай.uа писав, що українські знаменитості запустили зворушливий флешмоб.