Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка виставила веселе відео, на якому змонтувала прямий ефір Джареда Лето, де він повторює українською мовою слово "один", в той час як сама артистка задає йому різні питання, в тому числі, чи подобається вона популярному солісту "Thirty Seconds to Mars".

Варто відзначити, що раніше Лесі дійсно пощастило поспілкуватися з кумиром і своїм ідеалом чоловіка в прямому ефірі. Тоді артистка не очікувала такого повороту подій, тому зустріла співака, сидячи у ванній без макіяжу і в спортивному одязі. Вона не змогла приховати радості і почала верещати, забувши всі англійські слова, а після і зовсім розридалася. Однак і на цьому історія не закінчилася - Нікітюк вдалося зв'язатися з Лето і другий раз, тоді красуня вже підготувалася до ефіру, змогла менш емоційно поспілкуватися з Джаредом.

Всім гарного вечора від мене і Джареда)😁❤️
, - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Але той Джаред вміє сказати 🔥🔥🔥🔥🔥", "Джаред, скільки в тебе зубів? - Один!", "Дякую що не даєте здуріли в чотирьох стінах 🤣🤣і піднімаєте нам настрій і разом імунітет 🤣😊😘", "У Джареда вже немає шансів🤣🤣", "💦💦💦❤️❤️❤️Ору😂😂, ти найкраща💦💦💦🍏🍏🍏❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.